Na een avontuur van 4 jaar hebben wij besloten de laatste bospeentjes te oogsten en het Knakwortel avontuur achter ons te laten. Het recept is nu voor iedereen beschikbaar. Lees meer.

Nieuw:
Groentenijs!

De makers van Knakwortel komen met iets nieuws! Na het succes van het plantaardige alternatief op de hotdog vind je vanaf deze zomer een frisse nieuwkomer in de ijsvitrine.

Zij presenteren: Groentenijs. Waar je in de ijssalon normaal gesproken alleen populaire smaken als aardbei, vanille of chocola vindt kun je je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groenten nu ook op een hoorntje krijgen. Groenten in de hoofdrol, dat is het uitgangspunt voor de nieuwe producten die de makers dit jaar op de markt brengen, te beginnen met ijs.

Ijsbereider Martijn van ijspressi maakt in zijn open keuken de meest bijzondere en innovatieve smaken. In samenwerking met hem presenteren zij de smaken Frisse bospeentjes sorbet en Aardige bietjes sorbet.

Valerie werkte 10 jaar geleden in de Almeerse ijssalon waar zij kennismaakte met dit veelzijdige product. Er was geen carrière voor haar weggelegd in de keuken maar haar missie om groenten eten lekkerder en leuker te maken bracht haar terug naar het ijs. Ijsbereider Martijn had wel oren naar haar idee en samen ontwikkelde zij als eerste in Nederland deze twee unieke smaken ijs.

De twee bedrijven slaan de handen in 1 en presenteren dit voorjaar een productlijn. Het ijs is verkrijgbaar voor groothandels en horeca gelegenheden of te bestellen in combinatie met een ijskar voor thuis of op het werk. Eerst even proeven? Dat kan natuurlijk bij ijspressi!

Je vindt ons ijs bij:

  • Ijspressi Almere Stad - Schutterstraat 33 1315 VJ
  • Ijspressi Almere Oostvaarders - Insulindeplein 19 1335 JT
  • Ijspressi Almere Poort - Europalaan 812 1363 BM